Qualitat + prevenció

La teva clínica dental de confiança a Palma de Mallorca

Des de les nostres modernes instal·lacions, situades al centre de Palma de Mallorca, oferim atenció personalitzada, processos a mesura, esperes mínimes i un bon assessorament.

Odontologia general

L’odontologia general és l’encarregada de solucionar els problemes comuns que tenen a veure amb la boca, dents, genives i altres estructures relacionades.

Serveis relacionats

 • Revisió dental anual
 • Empastaments/Obturacions
 • Endodòncia
 • Bruxisme
 • Corones i ponts
 • Cirurgia

Odontopediatria (Q+P Nins)

Atenem nens a partir de 3 anys amb màxima dedicació i cura. El nen serà atès pel mateix professional generant confiança i tranquil·litat.

Un odontopediatra és un dentista que mira per la salut oral de nens i bebès. És una professió molt relacionada amb l’ortodòncia, perquè una de les funcions més importants de la seva especialitat és detectar possibles anomalies en les dents dels nens i dirigir-los a odontòlegs que s’especialitzen en ortodòncia infantil si la situació ho requereix.

Els odontopediatras realitzen, al seu torn, tractaments protètics i solucionen problemes que puguin sorgir durant la primera dentició del nen. Cal tenir en compte que els problemes que no es detecten —ni solucionen— en dents temporals poden afectar la dent fixa en el futur.

Emblanquiment i estètica

Per a gaudir d’una òptima salut i bella aparença és imprescindible realitzar un mínim d’una neteja dental anual que permeti mantenir la dentadura i les genives sanes.

Serveis relacionats

 • Neteja Dental Avançada
 • Emblanquiment Dental
 • Carillas dentals
 • Contornejat dental

Implantologia

Un implant dental és un substitut artificial d’una dent o un queixal. Estan fabricats per peces d’alta qualitat per a aconseguir un resultat final idèntic al dels naturals.

Quins avantatges té un implant dental?

 • L’implant reemplaça la peça o peces dentals perdudes.
 • Reprodueix artificialment els avantatges que té una dent natural.
 • Recupera la funcionalitat de la boca en el menor temps possible (estètica, deglució, masticació, etc)
 • Ofereix un sistema de fixació sense necessitat de coles per als pacients que utilitzen pròtesis completes.

Sedació conscient

Àmpliament utilitzada en altres països del nord d’Europa, la sedació conscient ofereix la possibilitat de realitzar intervencions sense cap dolor.

Avantatges per al pacient

 • Si és vostè una persona nerviosa, aquesta tècnica li proporcionarà tranquil·litat en tot moment.
 • Absència total de dolor.
 • Vague record del procés. Una vegada passats els efectes de la sedació, Vostè a penes recordarà la intervenció.
 • Monitorat en tot moment.
 • Controlat per especialistes professionals.

Ortodòncia i Invisalign

Els tractaments d’ortodòncia realitzen suaus moviments que desplacen les dents de manera individual o en bloc i corregeixen la seva col·locació.

Avantatges Invisalign

L’ortodòncia invisible, o ortodòncia sense brackets, es realitza mitjançant una sèrie d’alineadors o fèrules transparents i amovibles, fabricats a mesura a partir d’un programari informàtic. Aquest programa d’ordinador també mostra, des de l’inici, la qual cosa serà l’evolució del tractament i es podrà observar el resultat final.

Periodòncia

Especialitat odontològica que s’encarrega de l’estudi, prevenció i tractament d’aquelles patologies que afecten els teixits que protegeixen, envolten i subjecten les dents

Implicacions

La no eliminació del carrall en la boca afavoreix l’aparició de plaques de bacteris que poden acumular-se per sota de la geniva, que poden inflamar-se a causa de la infecció provocada i produir una malaltia anomenada gingivitis. Si aquesta no és tractada degudament o a temps pot empitjorar convertint-se en periodontitis, una malaltia associada amb un major risc de malalties cardiovasculars.

Endodòncia microscòpica

Tractem la infecció que ha creat el contacte de la càries amb el nervi de la dent amb microscòpia i les últimes tècniques per a poder salvar la dent augmentant la seva vida útil.

En la clínica dental Q+P comptem amb material específic per a realitzar endodòncies microscòpiques. En els tractaments d’endodòncia microscòpica fem ús de tecnologia d’última generació —magnificació amb microscopi òptic operatori— a l’hora de tractar i obturar els conductes radiculars.

Cirurgia

Realitzem tot tipus de cirurgia oral: extraccions, cordals i empelts ossis per a implants, utilitzant ultrasons quirúrgics i plasma rics en factors de creixement.

La cirurgia oral engloba totes les intervencions quirúrgiques que es realitzen en la boca. En la majoria d’ocasions es treballa amb anestèsia local, encara que un petit percentatge requerirà tècniques de sedació conscient, o anestèsia general. L’elecció d’una tècnica o una altra dependrà del cas concret del pacient, d’edat i d’altres factors que valorarà l’equip de cirurgia de la Clínica Dental Q+P

Play Video about Video Qualitat Prevencio Dentistes Palma

El nostre gran equip i la tecnologia avançada i provada mantindran el seu somriure amb un aspecte impecable.

Des de 1998, la nostra clínica ha evolucionat incorporant l’última tecnologia i equipament en unes instal·lacions còmodes, funcionals i modernes situada en el centre de Palma.
 
Invisalign ortodoncia invisible en palma de mallorca

Ortodòncia invisible Invisalign a Palma.

Invisalign és un tractament d’ortodòncia del futur però que ja s’utilitza des de fa diversos anys i funciona perfectament. S’utilitzen uns alineadors transparents (fèrules de plàstic termoformat) de posar i treure, fets a mida de cada pacient i creats a partir d’un treball digital amb un material estètic i còmode.

Els alineadors, a poc a poc i gràcies a que cadascun és una mica diferent de l’anterior, tenen la capacitat de moure les dents suaument fins a la correcció pretesa pel tractament dissenyat pels nostres ortodoncistes.

El nostre Equip

Professionals altament capacitats disposats a oferir el millor tractament i una experiència òptima

Dr. Pablo Mateu

Odontòleg - Director

Odontòleg Nº. Col.: 482
Especialista en cirurgia. implantología i estética dental.

Dr. Jairo Mateos

Odontòleg

Odontòleg Nº. Col.: 07001229
Master en endodòncia. Expert en periodòncia y rehab. amb implants.

Dra. Verónica Palazzolo

Odontòloga

Odontòloga Nº. Col.: 885
Master ortodòncia
Diploma Invisalign

Dra. Claudia Benavente

Odontòloga

Odontòloga Nº. Col.: 07001247
Especialista en ortodòncia
Certificado en Invisalign

Dra. Daniela Figueroa

Odontopediatra

Odontòloga Nº. Col.: 07001247
Especialista en Odontopediatria

Marta Rechach​

Higienista

Nº. Col.: 282149
Formadora d’higienistes bucodentals de Balears.

 

Liana Cid

Auxiliar Dental

Susana Correa

Auxiliar Dental

María Mateu

Recepcionista

Sonia Angulo

Recepcionista

Galeria de fotos

Direcció i contacte

Direcció

C/. Ramón Berenguer III , 22 Bajos
07003 – Palma de Mallorca

Horari

Dilluns: 8.30h – 16h
Dimarts: 12h – 20h
Dimecres: 8.30h – 16h
Dijous: 12h – 20h
Divendres: 8.30h – 16h

Telèfons

Qualitat + Prevenció

Formulari de contacte