Retanou Gorée, la nostra ONG

L’ONG Retanou Gorée neix en 2019 amb la finalitat de millorar la salut bucodental de persones necessitades. Actualment treballa a Palma gràcies a un acord amb Projecte Home i a l’illa senegalesa de Gorée.

L’ONG no rep cap mena de subvenció oficial i tot el projecte es duu a terme amb l’esforç i treball dels cooperants i donacions ciutadanes.

Projecte Gorée (Senegal)

La primavera de 2022, l’equip de Retanou Gorée, format per 10 persones ha fet tasques d’educació per a la salut, atenció bucodental i promoció del rugbi.

El grup format per auxiliars dentals, dentistes, protètics, assistents socials, tècnics i entrenadors, va treballar durant una setmana amb la població local, arribant a atendre més de 200 pacients i fent classes d’higiene bucodental i nutrició a uns 160 nens.

La nostra intenció és realitzar aquest projecte cada any de manera continuada per a pal·liar la precària situació bucodental de la població i treballar en la prevenció amb els més joves.

Projecte Home (Mallorca)

Retanou Goreé veu la gran necessitat de poder ajudar persones que hagin sofert drogodependència i es trobin en el moment més important per a sortir d’això, la reinserció.

Per a això hem desenvolupat el «Projecte Endavant», amb l’objectiu d’oferir a aquest col·lectiu tornar a la vida normal amb educació bucodental i bona salut oral. Des de Qualitat Prevenció posem a disposició les nostres instal·lacions, així com el nostre personal format per dos odontòlegs, una higienista, dos auxiliars i dues recepcionistes.

Seleccione un idioma

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad