Tractaments dentals de qualitat a Palma

En Qualitat + Prevenció rebràs l’atenció d’un equip multidisciplinari d’odontòlegs que, utilitzant equipaments d’última generació, podran oferir-te els diagnòstics més precisos i els tractaments més innovadors.
Odontología general en Palma de Mallorca

Odontologia general

A odontologia general es tracten els problemes comuns que tenen a veure amb la boca, dents, genives i altres estructures relacionades.

Més Informació

Dentista infantil para niños en palma de mallorca

Odontopediatría (Q+P Nins)

Atenem nins a partir de 3 anys amb màxima dedicació i cura. El nin serà atès pel mateix professional generant confiança i tranquil·litat.

Més Informació

Blanqueamiento dental en Palma de Mallorca

Emblanquiment i estètica

Per a gaudir d’una òptima salut i bona aparença, és imprescindible realitzar un mínim d’una neteja dental anual que permeti mantenir la dentadura i les genives sanes.

Més Informació

Implantes dentales en Palma de Mallorca

Implantologia

Un implant dental és un substitut artificial d’una dent o un queixal. Estan fabricats per peces d’alta qualitat per a aconseguir un resultat final idèntic al de les naturals.

Més Informació

Sedación consciente dental en Palma de Mallorca

Sedació conscient

Àmpliament utilitzada en altres països del nord d’Europa, la sedació conscient ofereix la possibilitat de realitzar intervencions sense cap dolor.

Més Informació

Ortdoncia invisible Invisalign en Palma de Mallorca

Ortodòncia i Invisalign

Els tractaments d’ortodòncia realitzen suaus moviments que desplacen les dents de manera individual o en bloc i corregeixen la seva col·locació.

Més Informació

Periodontics Palma de Mallorca periodoncia

Periodòncia

Especialitat odontològica que s’encarrega de l’estudi, prevenció i tractament d’aquelles patologies que afecten els teixits que protegeixen, envolten i subjecten les dents.

Més Informació

Endodoncia microscopio en Palma de Mallorca

Endodòncia microscòpica

Tractem la infecció que ha creat el contacte de la càries amb el nervi de la dent amb microscopi i les últimes tècniques per a poder salvar la dent augmentant la seva vida útil.

Més Informació

Cirugía dental en Palma de Mallorca

Cirurgia

Realitzem tot tipus de cirurgia oral: extraccions, cordals i empelts ossis per a implants, utilitzant ultrasons quirúrgics i plasma rics en factors de creixement.

Més Informació

Seleccione un idioma

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad