Emblanquiment i estètica dental

Per a gaudir d’una òptima salut i bona aparença és imprescindible realitzar un mínim d’una neteja dental anual que permeti mantenir la dentadura i les genives sanes.

Neteja dental avançada

La neteja dental profunda implica tècniques especials per a eliminar la placa, el carrall i els bacteris per sota de la línia de les genives fins a les arrels de les dents. Això evita que la malaltia de les genives avanci i provoqui la pèrdua de dents.

Per a garantir uns resultats òptims, utilitzem dispositius de profilaxis d’última generació que combina dos sistemes en un: neteja per ultrasons i aeropoliment per a oferir una higiene oral més eficaç i confortable per al pacient.

qp limpieza dental avanzada profunda mallorca
qp blanqueamiento dental palma mallorca

Emblanquiment dental

L’emblanquiment dental és el tractament estètic dental més comú. S’utilitza per a aconseguir un to més clar de les nostres dents i així poder mostrar un somriure més blanc i bonic.

En Q+P realitzem tot tipus d’emblanquiments en funció de les necessitats dels nostres pacients: emblanquiments realitzats exclusivament a casa o tractaments que combinen l’emblanquiment a casa amb sessions en la clínica.

Un especialista dental realitzarà un estricte seguiment setmanal del tractament triat per a evitar danys en les dents o recidives (enfosquiment, augment de la sensibilitat, etc.)

Carilles dentals ceràmiques (veneers)

Si vols millorar el teu somriure, les carilles dentals, conegudes també com veneers, són una opció senzilla. Les carilles són una fina làmina ceràmica que s’adhereix a la part davantera (visible) de la dent.

Les carilles es poden utilitzar per a corregir una àmplia gamma de problemes dentals, com ara:
clinica dental carillas dentales o veneers en palma mallorca

Seleccione un idioma

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad