Implantologia

Implantes dentales straumann en Mallorca

Implants dentals

Un implant dental és un substitut artificial d'una dent o un queixal. Estan fabricats de titani d'alta qualitat per a aconseguir un resultat final idèntic al dels naturals.

Quins avantatges té un implant dental?

Permet recuperar el somriure i la confiança. No hi ha diferències visibles entre una dent i un implant dental. L’aspecte estètic, la comoditat en parlar o en somriure són idèntics als d’una dent natural.

Permet recuperar la funció dental. Els implants dentals ofereixen la mateixa seguretat que una dent natural. Després de la seva col·locació, podràs tornar a mossegar i a mastegar el que et vingui de gust i de manera totalment natural.

Implantes dentales straumann en Mallorca

Creiem que la decisió d'optar per un implant és una decisió per a tota la vida i per això treballem amb la millor marca del mercat: Straumann®

Els més de 65 anys d’història, la innovació permanent i l’ús de tecnologia dental d’última generació permeten a Straumann® oferir la màxima qualitat, precisió i innovació suïsses a pacients i odontòlegs.

Implants All-on-4

All-On-4 és una tècnica d’implants dentals en la qual el joc de dents superior o inferior se substitueix amb només quatre implants. Aquests quatre implants actuen com a mecanisme de suport per a la col·locació d’un nou conjunt de dents fixes.

A més de ser una solució eficaç i permanent per als teus problemes dentals, aquest procediment preveu la futura pèrdua d’os de la mandíbula. Al preservar l’os existent, pot mantenir la seva estructura facial i millorar la seva salut oral.

qp implantes all on 4 palma de mallorca

Qualitat + Prevenció

Visita nuestra clínica
C/. Ramón Berenguer III, 22 Bajos
07003 – Palma de Mallorca.
Llévame hasta allí

Seleccione un idioma

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad