Endodòncies

Endoncia y tratamiento de conducto con microscopio en palma de mallorca

Endodòncies

Les endodòncies (tractament radicular) són necessàries quan una càries o una lesió infecta o necrosa la polpa dental.

En les primeres fases de la infecció, és possible que no sentis cap dolor. Però quan avança, pots tenir dolor i inflamació, fins i tot pot formar-se un abscés dental. Les endodòncies eliminen la infecció i eviten que s’estengui.

A causa de la complexitat del tractament endodòntic, els professionals sempre han buscat maneres de millorar la visibilitat del camp operatiu. El microscopi òptic, amb les seves capacitats d’augment i il·luminació, ha demostrat ser la millor solució ja que incrementa notòriament la taxa d’efectivitat a l’hora de realitzar aquest tractament amb èxit.

Més informació sobre l’endodòncia microscòpica.

Endodoncia microscopio en Palma de Mallorca

A causa de la complexitat del tractament endodòntic, els professionals sempre han buscat maneres de millorar la visibilitat del camp operatiu. El microscopi òptic, amb les seves capacitats d’augment i il·luminació, ha demostrat ser la millor solució ja que incrementa notòriament la taxa d’efectivitat a l’hora de realitzar aquest tractament amb èxit.

Més informació sobre l’endodòncia microscòpica.

Qualitat + Prevenció

Visita nuestra clínica
C/. Ramón Berenguer III, 22 Bajos
07003 – Palma de Mallorca.
Llévame hasta allí

Seleccione un idioma

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad