Revisió dental anual

Encara que cuidis bé les teves dents i genives a casa, és important que visitis regularment al teu dentista, que està capacitat per a prevenir problemes que passen desapercebuts.

L’ús de la càmera intraoral durant la revisió ens permet realitzar una anàlisi de les diferents estructures de l’interior de la teva boca en primer pla.

Gràcies a la font de llum incorporada que permet veure les estructures externes de les dents, les genives i la cavitat bucal, la càmera intraoral és la millor eina per a l’avaluació i el diagnòstic de la formació de placa, càries dentals, malalties de les genives, dent astellada o esquerdada, empastaments dentals trencats i altres condicions orals.

Importància de la revisió dental anual
revisión anual dental mallorca escaner intraoral
Gràcies a la font de llum incorporada que permet veure les estructures externes de les dents, les genives i la cavitat bucal, la cambra intraoral és la millor eina per a l’avaluació i el diagnòstic de la formació de placa, càries dentals, malalties de les genives, dent astellada o esquerdada, empastaments dentals trencats i altres condicions orals.
Importància de la revisió dental anual