Odontopediatria (Q+P Nins)

Cuidem de la salut bucal dels teus fills des del ventre matern.

Un odontopediatra és un dentista que mira per la salut oral de nins i bebès, cuidant la nutrició, les tècniques d’higiene i la importància de la didàctica en la salut bucodental dels més petits.

Una de les funcions més importants del odontopediatra és detectar i corregir possibles anomalies en les dents dels nins. Els problemes que no es detecten —ni solucionen— en dents temporals poden afectar la dent permanent en el futur.

Odontropediatría dentistas para niños en palma de mallorca

Una de les funcions més importants del odontopediatra és detectar i corregir possibles anomalies en les dents dels nins. Els problemes que no es detecten —ni solucionen— en dents temporals poden afectar la dent permanent en el futur.

qp dentista odontologia bebe odontopediatra palma mallorca

Primera consulta en el odontopediatra

Per què tan aviat?

Si volem pensar en prevenció i a promoure salut, no a curar o tractar, hem de canviar paradigmes. Llavors, el moment és ara. Dit això, recordem que idealment, la primera consulta ha de realitzar-la la mare durant l’embaràs, i fins i tot abans, quan planifiques ser mare. Si el teu bebè ja ha nascut, aquesta primera consulta odontològica hauria de ser tan aviat erupcioni la seva primera dent.

Recorda que l’odontologia del bebè comença en el període prenatal, i té com a objectiu establir hàbits saludables, a més de servir com una oportunitat fonamental per a l’avaluació del desenvolupament craniofacial i de tots els factors de risc comú als quals un nen pugui estar exposat.

En aquesta primera consulta es realitzarà una avaluació molt completa prenent les primeres dades del teu bebè per a la història clínica, es donaran consells i instruccions actualitzades de salut dental, parlarem sobre alimentació, factors de risc per a la càries, hàbits orals que des de petits es poden instaurar entre altres coses. El teu nin gaudirà d’una primera consulta bonica, divertida amb molta psicologia, amor i paciència que sens dubte serà un bon començament i una bona base perquè pertanyi al grup de generacions zero càries.