Ortodoncia i Invisalign

Invisalign bracket transparente palma mallorca
Invisalign ortodoncia invisible en palma de mallorca

Ortodòncia invisible Invisalign a Palma

Invisalign és un tractament d’ortodòncia innovador que ja s’utilitza des de fa diversos anys i funciona perfectament. S’utilitzen uns alineadors transparents (fèrules de plàstic) de posar i treure, fets a mida i creats a partir d’un treball digital amb un material estètic i còmode.

Invisalign bracket transparente palma mallorca

Què ocorre durant el tractament Invisalign?

El tractament comença amb la presa d’impressions dentals que s’envien al laboratori on es crearan els alineadors. Cada alineador es crea a partir d’imatges desenvolupades mitjançant un programa de modelatge tridimensional per a un ajustament personalitzat.

Es crearan entre 18 i 30 alineadors per a la majoria dels pacients. Durant el tractament, cada alineador s’utilitza durant unes dues setmanes i després es canvia pel següent alineador de la sèrie.

Funciona Invisalign igual que els aparells metàl·lics tradicionals?

Invisalign està dissenyat per a redreçar i alinear correctament les dents com els aparells metàl·lics. No obstant això, en lloc de dependre de bandes metàl·liques o plaques i filferros de ceràmica que es fixen a les superfícies de les dents, el sistema Invisalign utilitza una sèrie de fèrules transparents extraïbles, similars a les safates utilitzades en els procediments d’emblanquiment dental, per a ajudar a moure les dents a la seva posició correcta amb el temps.

invisalign vs aparatos metalicos clasicos
Invisalign antes y despues inicial final

Quins avantatges ofereix Invisalign en comparació amb altres tipus d’ortodòncia?

Invisalign està fet de plàstic transparent de grau mèdic, per la qual cosa els alineadors són molt difícils de veure mentre s’usen. Els alineadors són suaus i per tant no irriten els llavis ni altres teixits tous. Es poden llevar per a netejar-los, la qual cosa facilita molt el raspallat i l’ús del fil dental per a millorar la salut bucal durant el tractament.

A més, es poden llevar per a menjar, per tant no hi ha restriccions dietètiques. Finalment, ja que cada alineador està fet a mida per a cada pacient, Invisalign pot alinear les dents més ràpidament que els aparells tradicionals.

Qualitat + Prevenció

Visita nuestra clínica
C/. Ramón Berenguer III, 22 Bajos
07003 – Palma de Mallorca.
Llévame hasta allí

Seleccione un idioma

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos.
Privacidad